Què són?

Què són?

#SessionsTradumatiques

laptop-in-the-office-1967479_960_720 (1)

Les sessions tradumàtiques són una sèrie de lliçons relacionades amb les tecnologies de la traducció que s’ofereixen de manera gratuïta als estudiants de la Facultat de Traducció i d’Interpretació durant els mesos d’abril i de maig. Són píndoles, breus i específiques (entre una hora i una hora i mitja), que tractaran aspectes de les diverses fases del procés digitalitzat de la traducció (traducció, localització, subtitulació) o de la professió (xarxes socials, sistemes operatius). Podeu accedir a l’apartat Sessions per conèixer en detall sobre què s’hi parlarà.


Per què gratuïtes?

laptop-820274_960_720

Volem fer incrementar el coneixement de les tecnologies de la traducció entre els estudiants, especialment els dels últims cursos. Som conscients que hi ha graduats que, per manca de temps o per altres motius, no han tingut accés a formació específica en aspectes clau de la professió de la traducció que van estretament relacionats amb les tecnologies, la qual cosa pot perpetuar tòpics que veuen la tecnologia com un obstacle per a la professió.Amb les Sessions tradumàtiques ens proposem també trencar tòpics, acostar la tecnologia als traductors i donar-los més eines per treure tot el suc als coneixements que ja tenen sobre la traducció. La tecnologia és un instrument, i com tots els instruments, com millor es conegui, més útil pot resultar per als nostres fins.

 

Qui les imparteix?

Alumnes i professors de la present edició del màster Tradumàtica s’han coordinat per organitzar les sessions en equips mixtos (professor+alumne). Els alumnes han proposat els temes que més els han interessat de tots els continguts que han treballat al màster, i els professors els han assessorat en el disseny d’una classe. És per aquest motiu que els horaris de les sessions no són sempre els mateixos, ja que van en funció de la disponibilitat de cadascun dels professors.A l’apartat Professors trobareu una breu descripció de cadascun dels alumnes que s’han llançat desinteressadament a l’aventura de la docència.

On s’imparteixen?
Aules multimèdia de la FTI (vegeu com s’arriba a la Facultat de Traducció i Interpretació i la descripció de les sessions per saber en quina aula té lloc).

Quan s’imparteixen?

Accediu al Calendari per conèixer les dates i els horaris de les sessions.

Què em cal per assistir-hi?
És imprescindible que us registreu a l’apartat Inscripcions o bé a Sessions per a cada curs al qual vulgueu assistir.

 

Si teniu qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en Contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s